Over ons

Padelbaanverzekering is een online label van Lovéba Groep B.V.
Padel is populairder dan ooit in Nederland. De padelbanen worden in sneltreinvaart aangelegd. De kosten voor een padelbaan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Het is dus belangrijk om deze juist te verzekeren.
Door onze jarenlange ervaring in de sport- en cultuursector zijn wij altijd actief in gesprek met verzekeraars om de beste voorwaarden en premies te krijgen en waar mogelijk voordelen te realiseren.

Wat doen wij?

Padelbaanverzekering is het online label van Lovéba Groep B.V. uit Utrecht.
Een groot deel van onze relaties is actief in de sport- en cultuursector. Hierdoor hebben wij veel kennis over o.a. binnen- en buitensport gelegenheden in de meest uitgebreide zin van het woord. Denk hierbij aan de risico’s van aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid van medewerkers, sociale zekerheid en de bedrijfscontinuïteit. We kijken naar risicopreventie, maar ook naar de continu wisselende wetgeving.
Door deze kennis zijn wij altijd actief in gesprek met verzekeraars om de beste voorwaarden voor de betreffende branche te krijgen en waar mogelijk branchevoordelen te realiseren.

Waarvoor kun je nog meer bij ons terecht

Naast het verzekeren van padelbanen zijn wij een risicospecialist op de gebieden van onder andere inkomensverzekeringen, bezit- en zorgverzekeringen voor bedrijven. Denk hierbij ook aan de risico’s van aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid van medewerkers, sociale zekerheid en de bedrijfscontinuïteit. We kijken naar preventie en verzuimreductie, maar ook naar de continu wisselende wetgeving, fiscaliteit en CAO. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan snel contact op!